Angrerettskjema

Har du bestilt en vare av oss? Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Send oss en e-post og gi beskjed før du sender tilbake varene. 

Vil du benytte deg av angrefristen må varen være ubrukt og i original emballasje. Ved retur av varen vil du få tilbakeført beløpet du har betalt. Du står selv for kostnaden med hensyn til retur av varen via posten, eller du kan avtale retur til vår fysiske salong i Oslo ved å kontakte oss på post@waxingproducts.no.Skriv ut denne, fyll ut og send til post@waxingproducts.no:

 

angrerettskjema
ANGRERETT
For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som du mottok den (uåpnet emballasje). Dersom du bruker eller undersøker varen(e) på en måte som går utover hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon og dette medfører at varen reduseres i verdi, kan vi trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales.

- Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid.
- Du har risikoen for transporten av varen tilbake til oss.
- Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasjen, sammen med Angrerettskjema.

 

BYTTE OG RETUR
Ønsker du å bytte eller returnere en vare? Kontakt oss på post@waxingproducts.no. Fyll ut Returskjema og legg ved i e-posten.